HOUTEN STEIGER/S KOPEN




bedrijfsinfo door www.buitenschrijnwerk.eu


HOUTEN STEIGER/S KOPEN


Houten steigers kopen
Houten steigers kopen


Handig is het zeker, onmisbaar voor het gebruik van een boot, maar vooral mooi om te zien, mits de steiger gekocht is van een steiger-producerende firma die vakwerk aflevert !  Dus niet zomaar het eerste tuinbedrijf wat ook vlonders of steigers kan maken !  Big Difference !   Met andere woorden; ...Indien u een steiger wenst te kopen is het wel raadzaam om eerst goed te beseffen welk steigerproduct, of liever gezegd welke steigerkwaliteit u zoekt.  Bezint eer ge begint.






Houten steiger kopen
Houten steiger kopen



Zelf voor die genen die geen boot hebben of thuis zijn in de watersport, zal men toch over het algemeen ooit eens over een steiger gelopen hebben, of een terras,.... Dan merkt men al snel dat er een verschil in afwerking is tussen de steiger zelf en het jacht waar men naar toe loopt.  Waarom is deze steiger dan zo rauw en slordig gemaakt terwijl het jacht dan zo mooi is afgewerkt.  Als men beslist een houten steiger te kopen, of een drijvende steiger,... het gene is wat men wil of hardhouten steigers kopen, dan heeft men de keuze dit op een reguliere slordige manier aan te leggen of met een evenzo vakkundige manier als het jacht zelf.  Vreemdgenoeg zit hier nagenoeg geen prijverschil in, echter wel kwaliteitsverschil !  Dit merkwaardige verschil is ook vaak merkbaar bij een houten carport laten maken.

Waarom is dit verschil zo belangrijk,....welnu in gebruikszin zit er geen verschil in want het gaat immers over het feit of men over de steiger heen kan lopen of niet. Een  steiger laten maken in slechts die zin van het woord, is dan ook volledig weggegooid geld ! Maar goed ...dat is het zelfde als men zou zeggen; een Fiat of een Rolls....dat is het zelfde ze hebben allebei 4 wielen en 1 stuur.
Welnu in de praktijk zit daar dus net als bij de Fiat vs de Rolls een oceaan aan verschil tussen.


IN MAATWERK IS NIETS HETZELFDE

Een Fiat kwaliteit houten steiger kopen kan men overal krijgen op iedere hoek van welke straat dan ook.  De Rolls kwaliteit word een ander verhaal ! Dit fenomeen doet zich even zo voor bij een tuinafsluiting die men kan laten bouwen.  Dit hardhouten steigers kopen-product word alleen maar geleverd door bedrijven die een zeldzaam hoog kwaliteitsniveau kunnen leveren.  Deze bedrijven zijn dan meestal afkomstig uit de jachtbouw zelf of uit de luxe aannemerij. Dus geen lompe rouwdouwers die alleen maar  tuinvlonders * snel en vlug in elkaar rammen!  Ook de in grond / weg / en waterbouw zijn deze bedrijven niet te vinden, omdat in deze GWW het nog grotere rauwdouwers zijn als in de tuinaannemerij of hovenierssector.  U zult dan uw heil moeten zoeken bij bedrijven als buitenschrijnwerk.eu om een dergelijk steiger * project te kunnen laten verwezelijken.


WAAROM IS AFWERKING EN KWALITEIT BELANGRIJK ?

Indien men daadwerkelijk hier niet een houten steiger * wil, maar op zoek is naar een houten steiger te kopen hoeft maar een korte periode te dienen....prima,...echter willen de meeste consumenten meer waarde voor hun geld.
Er vanuit gaande dat dit het geval gaat zijn, heeft het kopen van high-quality hardhouten steigers natuurlijk meer voor als nadeel, waarbij 1 van de voordelen is dat het een plaatje om te zien is ! Zo ook bij een houten vlonder * is er niets meer waar dan dit laatste.  Een slordig gemaakt jacht van tropisch goedkoop hout zou men immers ook niet accepteren,....dus waarom bij een steiger dan wel ?  Een voorbeeld zou kunnen zijn dat de schroeven bij een high-end houten steiger keurig alle schroeven heeft weggewerkt met deuvels of houten proppen.  Dit is een zeer mooi afgewerkt te zien product en bovendien zeer stabiel in de zin van krimp en uitzetting, indien de vlonderplanken * van de juiste kwaliteit zijn.

Meerdere oorzaken om voor dit high-end product te kiezen is de kwaliteit schroeven waarmee alles aan elkaar zit geconstrueerd, of de nauwkeurigheid waarmee alles is afgewerkt, wat op zich al een genot is om te zien en te bezitten.  Een eventueel dakterras * van een dergelijke schoonheid is z'n geld dubbel en dwars waard !  Schroeven zijn er in Gamma kwaliteit, in RVS kwaliteit, en in de correcte kwaliteit van Titanium, of in Koolstofstaal Carbonstaal wat als groot verschil heeft dat het meerekt en krimpt met het hout zelf.  Deze hoeveelheid rek is opzich uiteraard weer afhankelijk welke  terrasplanken * men hier voor gebruikt.  Dit zorgt er voor dat men geen loszittende schroeven krijgt en daardoor ook loszittende planken krijgt die dan vervolgens alle kanten op trekken en ook ongelijke naden veroorzaakt wat direct als gevolg heeft dat de schoonheid die te zien is als men hardhouten steigers koopt, hierbij direct in de vuilnisbak beland want de steiger is dan direct visueel een shabby aangezicht !
Redenen voldoende dus om geen commerciele houten steiger te kopen , maar een vakkundig gemaakte ! Te meer deze conclusie in het geval het houten product een bewegend product is zoals in het geval van een  houten hek.



NOG EVEN WAT PUNTEN VAN VERSCHIL HIERONDER

*  een mooier gezicht
*  een stabieler product
*  u heeft geen teleurstellingen
*  het is vaak prettiger werken met vakmensen
*  het product zal sneller opgeleverd zijn
*  een behoorlijk garantietermijn
*  geen teleurstellingen




BUITENSCHRIJNWERK PLAATST EEN HOUTEN STEIGER  OF HOUTEN STEIGERS IN DE VOLGENDE GEMEENTES;


NEDERLAND:
Utrecht, Noord-Brabant, Limburg, ’t Gooi, Blaricum, Laren (N-H), Eindhoven, Hilversum, Eindhoven, Breda, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Leiden, Gouda, Alphen a/d Rijn, Arnhem, Nijmegen, ’s Hertogenbosch, Helmond, Uden, Oss, Veghel, Tilburg, Dordrecht, Haarlem, Maastricht, Heerlen, Apeldoorn, Deventer, Zwolle, Hengelo, Enschede, Almelo, Weert, Amersfoort, Zeist, Sittard, Roermond, Heerlen, Maastricht, Geleen, Gorinchem, Zoetermeer, Lisse, Hillegom, Harderwijk, Ermelo, Woerden, Zwolle, Almere, Lelystad, Doetinchem, Zutphen, Reeuwijk, Loosdrecht, Vinkeveen, Nieuwkoop, De Kaag, Leimuiden, Breukelen, Aalsmeer, Ter Aar, Blaricum, Laren, Eemnes, Muiden, Bussum, Schijndel, Boxtel, St. Oedenrode, Oisterwijk, Oosterhout, Oirschot, Waalwijk, Zandvoort, Bloemendaal, Valkenswaard, Waalre, Nuenen, Baarn, Epe, Ede, Veenendaal,Landsmeer, Giethoorn, Kamperland, Warmond, Roelofarendsveen en Nederhorst den Berg.

                                                                                                                                                            

BELGIE:                                                     
Brussel, Antwerpen, Leuven, Gent, Hasselt, Turnhout, Mechelen, St Niklaas, Lommel, Geel, Brasschaat, St- Martens-Latum, Knokke/Heist, Keerbergen, Lanaken, Brussel, Kortrijk, Brugge, s-Gravenwezel, Schilde, Aarschot, Diest, Mol, Herentals, Dendermonde, Retie, Kasterlee, Oud Turnhout, Tongeren, St. Truiden, Tessenderlo, Heist op den Berg, en Oostende, Lokeren, Deinze, Waregem, Oudenaarde, Roeselare, Schoten, Kapellen, Bree, Peer, Hoogstraten, Bonheiden, Blankenberge, De Haan, Nieuwpoort, De Panne, Brugge, Kalmthout en Essen.